maandag 10 februari 2020

Hotel Rural Cortijo Amaya B & B, paradijsje in Torrox-Costa

Hotel Rural Cortijo Amaya Bed & Breakfast is gelegen op een unieke bijzondere locatie in Torrox - Costa, op slechts 800 meter van het strand en de gezellige boulevard. Nergens anders aan de Costa del Sol vindt u een ‘hotel rural’ dat zo dicht bij het strand ligt.
Cortijo Amaya ademt de sfeer van een authentiek Spaanse landhuis (= cortijo). U vindt hier een oase van rust, met vrolijk vogelgekwetter als achtergrondmuziek. En dat is niet alles: de Cortijo heeft een prachtig uitzicht op de zee. Kortom: het is een klein paradijsje!

Vanuit het gerestaureerde Andalusische landhuis heeft u een prachtig uitzicht op zee. In de tuin kunt u in de maanden mei-oktober gebruik maken van een groot zwembad, een tennisbaan, een buitenbar en drie gezellige terrassen.

Cortijo Amaya beschikt over 10 kamers: 3 familie kamers voor 3 of 4 personen, 6 tweepersoonskamers, ingericht met een dubbelbed of twee enkele bedden. Er is eén eenpersoonskamer. In een aantal kamers kan een babybedje bijgeplaatst worden.

De kamers zijn ingericht in een typisch Andalusische stijl en ze zijn allen voorzien van WIFI, airconditioning en televisie.
Iedere kamer heeft een eigen badkamer (incl. zeep, douchegel en een haardroger).

Groepen zijn van harte welkom ( tot max. 26 personen).

De Nederlandse eigenaren zullen er alles aan doen, om u een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ze zijn trots op de sfeervolle B & B op een prachtige plek in het Spaanse Andalusië. De plek die ze graag met u willen delen.

Begin uw dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt in de eetzaal of buiten op het terras. Daarna kunt u de hele dag in de cortijo verblijven en met een drankje ontspannen en van de rust genieten.

De omgeving heeft echter zoveel te bieden, waarbij de eigenaren u graag behulpzaam zijn om deze te verkennen.

Wat u ook zoekt, rust, cultuur, gezelligheid, actie, u vindt het hier. Wilt u lekker ontspannen? U kunt  de hele dag in alle rust en privacy relaxen, met een drankje. Zoekt u liever de drukte op? Na vijftien minuutjes lopen bereikt u de gezellige boulevard van Torrox-Costa, met zijn heerlijke zandstranden, vele restaurants en cafés. De kustplaats Nerja met het befaamde ‘Balcón de Europa’ ligt op maar acht kilometer van de cortijo. En niet te vergeten de stad Málaga, op 45 minuten rijden. Een heerlijke stad die niet in uw vakantieplannen mag ontbreken! Ook goed bereikbaar zijn de schitterende Moorse steden Granada, Córdoba en Sevilla: steden voor de echte cultuurliefhebber! 

In de prachtige omgeving kunt u heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden of op outdoor avontuur gaan. Of u maakt per gehuurde scooter een tocht langs de fantastische kustroute richting Almuñécar, waar u vele kleine strandjes vindt. Ook is er een groot aanbod aan watersporten: zeilen, duiken een kanotocht. U kunt enkele uren meevaren op een catamaran en met wat geluk zwemmen de dolfijnen met u mee. Of boek een verrassende tocht door de omgeving in een comfortabele landrover. Het kan allemaal in Hotel Rural Cortijo Amaya B & B.

Kortom, bij Cortijo Amaya bent u op het juiste adres voor een gevarieerde en ontspannen vakantie, het hele jaar door!

Meer info, foto's en prijzen.