dinsdag 18 januari 2022

Kleinschalige accommodaties Costa del Sol


1. Hotel Rural Cortijo Amaya Bed & Breakfast is gelegen op een unieke bijzondere locatie in Torrox - Costa, op slechts 800 meter van het strand en de gezellige boulevard. Nergens anders aan de Costa del Sol vindt u een ‘hotel rural’ dat zo dicht bij het strand ligt.
Cortijo Amaya ademt de sfeer van een authentiek Spaanse landhuis (= cortijo). U vindt hier een oase van rust, met vrolijk vogelgekwetter als achtergrondmuziek. En dat is niet alles: de Cortijo heeft een prachtig uitzicht op de zee. Kortom: het is een klein paradijsje!

Naar de website van de accommodatie.



2. Casa El Aquila is gelegen in het hart van het grootste en exclusieve golf domein van Zuid-Europa: La Cala Golf Resort (Mijas Costa). Deze luxueuze villa biedt naast luxe, comfort, kwaliteit en service tegen een lage prijs, fantastische uitzichten op de Sierra Nevada, Sierra de Mijas en de Sierra de las Nieves en o.a. de Middellandse Zee.
Geniet van de Belgische-Andalusische gastvrijheid in Casa El Aquila. 
De villa heeft veel ruimte: een 120m2  Andalusische patio, professionele keuken, Marokkaanse TV salon, Engelse salon, bar, diverse terassen, direct toegang tot zwembad.

Naar de website van de accommodatie.


3. Penthouse Atico Carabela, maakt onderdeel uit van een appartementsblok dat is gelegen op een privé domein en is omringd door tuinen, tennisbanen en verwarmde zwembaden. De huurder kan gratis gebruik maken van deze faciliteiten. Deze prachtige penthouse gelegen aan de boulevard van Torrox-Costa is voorzien van alle comfort en luxe en biedt onderdak aan zes personen.


4. Matilda del Mar is een prachtige gelijkvloers appartement gelegen op het strand van Torrox-Costa, dat is voorzien van alle comfort en luxe. Het appartement wordt verhuurd met een ondergrondse parking die u via trap of lift naar het gelijkvloers brengt.  Hierdoor is het appartement ook toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Via de grote raampartij in de leefruimte heeft u frontaal zicht op de middellandse zee.  Op enkele passen staat u met de voeten in het zand. Het appartement is geschikt voor vier personen.

Naar de website van de accommodatie.





5. Casa Luna Verde is een Bed & Breakfast in Marbella met vier kamers en is gelegen in de groene woonwijk Elviria, op wandelafstand van de beste zandstranden van Marbella, grenzend aan de meest exclusieve golfbanen en op slechts 800 meter van restaurants, bars en winkels.
Deze fraaie bed & breakfast heeft een buitenzwembad en kamers met terrassen. Rust en harmonie zijn de perfecte woorden om deze kleine charmante Bed & Breakfast te beschrijven, een plek waar werkelijk geen enkel detail voor uw comfort en ontspanning over het hoofd zal gezien worden.

Naar de website van de accommodatie.


6. Casa Rosalia is een compleet vernieuwde Andalusische finca, gelegen in de heuvels op 10 minuten rijden van Vélez-Málaga.
De stranden van de Costa del Sol en de Costa Tropical zijn op slechts 15 minuten afstand. Het gehele terrein beslaat zo’n 5.000 m2 en is aangeplant met heel veel fruitbomen: mango’s, druiven, sinaasappels, mandarijnen, kumquats, olijven, en zelfs een avocadoboom! Vanuit de boomgaard loopt een steil paadje naar beneden naar een smal beekje. 

Naar de website van de accommodatie.




7. Casa Charlotte (Zoover winnaar goud 2015)  is gelegen in het historische centrum van Nerja, in de buurt vol authentieke tapas bars en restaurants. Het originele Andalusisch huis, is recent volledig omgebouwd en gemoderniseerd in drie luxe appartementen. Casa Charlotte ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het Burriana strand, het busstation en de vele restaurants en winkels. Amper 10 minuten afstand ligt het bekende en mooie Balcón de Europa.

Naar de website van de accommodatie.




8. Het mooie en ruime appartement La Maquinilla is gevestigd in een typische Spaanse wijk van Nerja en is uitermate centraal gelegen. La Maquinilla bevat drie slaapkamers en drie terassen. Vanaf het terras op de derde verdieping heeft u uitzicht op de bergen en de zee.

Naar de website van de accommodatie.


9. De luxe appartementen Carabeo 2000 bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping van een klein gebouw. Deze appartementen liggen in het centrum van Nerja en 125 m van het Carabeo strand en 150 m van het Carabeillo strand dat dicht bij het internationaal populaire Playa Burriana ligt.

Naar de website van de accommodatie.


10. In het volledig gerenoveerde appartement Coronado 58 in Nerja aan de Costa de Sol zal het u aan niets ontbreken. De ligging is ideaal, vanuit de woonkamer bereikt u een klein terras vandaar kunt u een deel van het winkelgebied van Calle Huertos en de Calle Frigiliana zien. De zon is op het terras van rond het middaguur tot tot laat in de middag.

Naar de website van de accommodatie.