woensdag 21 februari 2018

La Guinda del Pastel luxe vakantie in Benidorm, Costa Blanca

La Guinda del Pastel is in december 2016 opgeleverd. De villa afgewerkt met duurzame materialen en is van alle luxe en comfort voorzien. De villa is volledig omheind. 
Entree d.m.v. een elektrische schuifpoort met zeer ruime oprit en carport geschikt in totaliteit voor drie auto's.

De beplanting in en rondom de tuin is kindvriendelijk. Het is o.a. voorzien van ruim 650m2 gras inclusief verschillende (fruit)bomen en mooie ligstoelen. Tevens is er een groot terras van 125m2 welke bereikbaar is vanuit de woonkamer en de tuin. Op het terras een luxe eethoek en een prachtige loungeset. Tevens is de mogelijkheid er om de buitenkeuken met aanwezige Big Green Egg te gebruiken. Het grote zwembad ( 25 x 10 ) en de twee tennisbanen zijn te bereiken vanaf de tuin. Speeltuin voor kinderen is direct naast het zwembad aanwezig.
Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de skyline van Benidorm.

De villa
De ruime woonkamer en keuken zijn voorzien van: airco, vloerverwarming, grote gashaard, open zeer luxe keuken die voorzien is van een riant kookeiland. Van alle gemakken voorzien zoals: afzuiger, vaatwasser, inductie kookplaat, wok, teppanyaki plaat, magnetron, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, koel- en vrieskast en wijnkoeler. De schitterend ingerichte woonkamer is voorzien van luxe meubilair.

De woonkamer is rondom voorzien van grote ramen en schuifpuien. Televisie ( 55 inch ) aanwezig met Nederlandse zenders en Netflix. Goede wifi in en rondom het huis aanwezig.

De slaapkamers zijn voorzien van zeer goede twee persoonsbedden. Airco, plafondventilatoren, kledingkasten en nachtkastjes zijn in de slaapkamers aanwezig. 
De master bedroom voorzien van eigen badkamer is apart bij te boeken. De villa is geschikt voor 8 personen, maakt u gebruik van de master bedroom (extra reserveren / kosten) kunnen er maximaal 10 personen in de villa verblijven.

Er is een zeer grote badkamer met bad, stortdouche, twee wastafels en toilet. Daarnaast nog een badkamer met douche en wastafel. In de hal is een apart toilet. Er is een (slaap) kamer voorzien van een twee persoons slaapbank inclusief wasmachine, droger, strijkplank. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, rolluiken (verduisteren ) en horren.
Het huis is rondom verlicht. Er kan gebruik gemaakt worden van het aanwezige alarm systeem.

De eigenaren Cilia en Jan heten u van harte welkom in hun droomhuis, ze hopen dat u er net zo van zult genieten als zij zelf. La Guinda del Pastel staat voor luxe, comfort en rust gelegen op een top locatie.  Wilt u echt een top vakantie, kijk op de website van La Guinda del Pastel, voor meer informatie, video, foto's en vragen.