dinsdag 18 december 2018

Casa Gekko een gelukkig huis in de heuvels van Lloret de Mar

Casa Gekko is een ruime, rustig gelegen vakantiewoning met zeezicht en een zwembad aan de Costa Brava. Er bestaat een gezegde: Een huis met veel gekko’s is een gelukkig huis! In de rustige natuurlijke omgeving van de heuvels van Lloret de Mar vind je dit gelukkige huis. De echte Gekko’s die zich buiten vaak laten zien waren de reden voor veel Gekko art binnen in het huis. Vrienden van de verhuurders die in de buurt wonen, regelen alle praktische zaken rond de verhuur. 



Indeling & faciliteiten Casa Gekko

3 slaapkamers. (1 met tweepersoonsbed en balkon, 1 met lit-jumeaux, 1 met tweepersoonsbed + bovenbed)
2 badkamers. (beiden met bad, waarvan 1 ligbad)
Nieuwe, open keuken
Ruim split-level woongedeelte met eetkamer, zitkuil met open haard, Nederlandse televisie
ADSL internet met wifi
Ruime, overdekte veranda en een ruim terras in tuin van bijna 1000 m2
Zwembad: 7,10 x 4,75 meter, 8-vormig, 1,20 m diep
Buitenkeuken met koelkast, stromend water en ingebouwde barbecue

Ruime parkeerplaats direct naast het huis.

De omgeving van Casa Gekko heeft veel te bieden. Behalve de populaire Costa Brava met haar vele stranden en levendige dorpjes is er ook veel natuurschoon en historie in de omgeving te bewonderen. Barcelona en Girona zijn makkelijk te bereiken, net als vele mooie wandelgebieden. Genoeg keuze voor uiteenlopende dagjes uit, maar ook dicht bij huis is het genieten!

Lloret de Mar is vooral bekend om het levendige uitgaansleven en het strand. In de omgeving en verder landinwaarts is echter enorm veel te zien en te doen. Op iets meer dan een uur rijden ligt Barcelona, maar ook Girona op 30 minuten is de moeite van een bezoek waard. Historische stadjes als Olot, Besalu en Rupit zijn te combineren met een schitterende autorit. En voor wandelaars is het vulkanische gebied La Garrotxa een must. Voor een uitje dichterbij ga je met de auto, maar leuker is met de boot vanaf het strand van Lloret naar het knusse plaatsje Tossa de Mar.

Casa Gekko is een huis waar u zich thuis zult voelen, heerlijk kunt ontspannen in de natuur en waar vogels u doen ontwaken.  Meer informatie, foto's beschikbaarheid en prijzen vindt u op de website van Casa Gekko.