maandag 10 februari 2020

Casa Charlotte, Carabeo 2000, Coronado 58 en Maquinilla, appartementen Nerja

Nerja ligt aan de Costa del Sol, vlak bij de grens van de provincies Malaga en Granada. De stad profileert zich als een karakteristiek Andalusische stadje en is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Spanje. Niet ver van de stad beginnen de uitlopers van van Sierra Nevada. De Sierra Nevada is een populaire bestemming bij bijna alle Nerja vakantiegangers. Van de zee naar de top van de berg El Cielo (1000 meter hoog) is ongeveer 10 km, ideaal voor wandelaars en zonaanbidders. 

Nerja ligt in het oostelijke deel van de Costa del Sol en geniet samen met Torrox, van een uitzonderlijk klimaat.  In de winter ligt de temperatuur een paar graden boven en in de zomer een paar graden lager dan vele andere steden aan de Costa del Sol. 
Dit komt vooral doordat de Sierra de Almijara, de Sierra de Alhama en de Sierra de Tejeda dit deel van de Costa del Sol beschermen tegen de kou die in de winter uit het noorden komt en tegen de hitte uit het binnenland in de zomer.
Nerja is dan ook voor niets een zeer populaire plek voor reizigers, die op zoek zijn naar winterwarmte.

Samen met zijn goedgevulde culturele en folkloristische kalender biedt Nerja ook prachtige wandelpaden in natuurlijke parken, allerlei soorten watersporten en vele andere buitenactiviteiten zoals tennis, mountainbiken, paragliding, etc..

Nerja is ook een heerlijke plek om te winkelen, er zijn zelfs vele autovrije straten. Als u van lekker eten houdt heeft u in Nerja de keuze uit bijna 300 restaurants, cafés en tapasbars, in Nerja zullen al uw culinaire wensen uitkomen.


Voor uw vakantie in Nerja kan ik u de volgende accommodaties aanbevelen:
Casa Charlotte is gelegen in het historische centrum van Nerja, in de buurt vol authentieke tapas bars en restaurants.
Het originele Andalusisch huis, is volledig omgebouwd en gemoderniseerd tot drie luxe appartementen. Het begane grond appartement, heeft volledige faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Elk van de appartementen heeft een flatscreen digitale televisie met vele internationale tv en radio kanalen, een hifi-installatie, een wasmachine, een vaatwasser, gratis draadloos internet, een föhn etc.. Casa Charlotte ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het Burriana strand, het busstation en de vele restaurants en winkels. Amper 10 minuten afstand ligt het bekende en mooie Balcón de Europa.


Het mooie en ruime appartement La Maquinilla is gevestigd in een typische Spaanse wijk en is uitermate centraal gelegen.  Het  appartement beschikt over drie slaapkamers en drie terrassen, twee badkamers. Vanaf het terras op de 3e verdieping heeft u uitzicht op zee en de bergen. In La Maquinilla zal het u tijdens uw vakantie in Nerja aan niets ontbreken.





De luxe appartementen Carabeo 2000 bevinden zich op de eerste, tweede en derde verdieping van een klein gebouw. Deze appartementen liggen in het centrum van Nerja en 125 m van het Carabeo strand en 150 m van het Carabeillo strand dat dicht bij het internationaal populaire Playa Burriana ligt. Winkels en restaurants liggen op slechts een korte loopafstand van het appartement.
Alle appartementen beschikken over: een flatscreen-tv die veel internationale tv en radio kanalen kunnen ontvangen.

Er is ook gratis draadloos internet, een dvd-speler, een vaatwasser (met uitzondering van Carabeo  2000 3.1) en een wasmachine, een föhn en een strijkijzer en strijkplank. De totale capaciteit bedraagt 1-4 met een maximum van 5 personen (extra bed). 


In het volledig gerenoveerde appartement Coronado 58 zal het u aan niets ontbreken. De ligging is ideaal, vanuit de woonkamer bereikt u een klein terras vandaar kunt u een deel van het winkelgebied van Calle Huertos en de Calle Frigiliana zien. De zon is op het terras van rond het middaguur tot tot laat in de middag.
Het heeft twee ruime slaapkamers, een badkamer met een wasmachine en een aparte keuken. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, natuurlijk is het appartement van alle gemakken voorzien en is gratis wifi aanwezig. De Carabeillo en Carabeo stranden liggen op slechts 150 meter en het populaire Playa Burriana op zo'n 250 -300 meter van het appartement.

Neem de tijd om Nerja te bezoeken en te ontdekken, u zult het als een van de mooiste, aangename en veiligste plekken vinden om uw zomer- of wintervakantie door te brengen.