dinsdag 2 januari 2018

Mas Montbrió Belvédère Bed & breakfast Cambrils, Costa Dorada

Mas Montbrió Belvédère, is een stoere Catalaanse boerderij, omgetoverd tot een smaakvol en luxe Bed & Breakfast. De Mas staat te midden van honderden olijf-, citroen- en sinaasappelbomen en biedt een fantastisch uitzicht op de bergen. Het huis ligt op slechts 7 minuten van het strand en vlakbij de gezellige stad Reus (15km) en de provinciehoofdstad Tarragona (25km).

De Mas staat op een terrein van 24.000 m2. Het grootste deel daarvan is beplant met olijf- en fruitbomen. Jaarlijks in november worden de olijven geoogst en geperst en de verrukkelijke “extra virgin” olijfolie wordt direct gebotteld.

Rondom het huis ligt een prachtige siertuin met een riant grasveld, diverse zitjes met een groot zwembad van 6mx13m. Bij het zwembad zijn er natuurlijk ligbedden en stoelen om te zonnen of te relaxen. In de tuin bevinden zich verder een voetbalveld van 300m2, een grote (Elfje) trampoline en een kruidentuin. In een apart bijgebouw vindt u verder een speelzaal met een tennistafel, een tafelvoetbalspel, sjoelbak, tekenspullen en kinderspelen.

Het huis, verdeeld over drie verdiepingen, heeft vijf tweepersoons kamers en een vierpersoons appartement.

De ruime, sfeervolle en lichte kamers zijn allemaal ingericht in naturel tinten waarbij moderne en vintage meubels zijn gecombineerd. Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht, een eigen badkamer met luxe sanitair, 32 inch satelliet TV, gratis Wi-Fi, een apart zitje, een Nespresso koffiemachine en een waterkoker. Het hele huis beschikt over vloerverwarming en airco. Het appartement beschikt bovendien over een volledig uitgeruste keuken en een zit en eetgedeelte. Voor de gasten is er een was-en strijkruimte beschikbaar.

De Mas beschikt verder over een ruime eet- en lounge gelegenheid, met een open haard, grote TV met PS3, een fitnessruimte en een bibliotheek, met een schitterend uitzicht over de olijfbomen naar zee, en een prachtige keuken die van alle gemakken is voorzien en beschikbaar is voor de gasten.

In de tuin ligt het grote zwembad met heerlijke ligstoelen en natuurlijk zijn er verschillende zitjes waar u heerlijk in de schaduw kunt genieten van het uitzicht of een goed boek. In juli en augustus serveren de eigenaren in de tuin twee keer per week een diner voor hun gasten.

Cambrils is door de Catalaanse overheid gecertificeerd als “bestemming voor families met kinderen”. Dit betekent dat er door de gemeente speciale aandacht wordt besteed aan vertier en veiligheid voor kinderen. Zo is er op alle stranden (extra) toezicht, zijn er diverse speeltuintjes, zijn er regelmatig straatartiesten voor kinderen etc.

Mas Montbrió Belvedere is door de Catalaanse overheid gecertificeerd als “familie-accomodatie”. Dit betekent dat er wordt voldaan aan (strenge) eisen rondom kindvriendelijkheid en kindveiligheid. En dat de kinderen het hier heerlijk hebben blijkt wel uit hun reactie: ze willen hier wonen… Daarnaast is Mas Montbrió Belvedere ook nog eens erkent als ecologische accommodatie en heeft ze van Tripadvisor, in november 2014 de "Silver Greenleader" award ontvangen.

Cambrils kenmerkt zich door zijn zachte klimaat, zijn gezellige sfeer en zijn gastronomische kwaliteiten. Rond vier uur ’s middags is het een drukte van belang in de vissershaven en wordt de vers gevangen vis door de restaurants gekocht om diezelfde avond te worden geserveerd. Het oude centrum met haar smalle straatjes, kleine winkeltjes en talloze barretjes en terrasjes is absoluut een bezoek waard. Iedere woensdag vindt de grote weekmarkt plaats met een uitgebreid aanbod van groente, fruit, kleding en huishoudelijke artikelen.
Cambrils heeft 9 km goudgeel zandstrand waar het heerlijk genieten is van het Middellandse Zeeklimaat en verschillende watersportmogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden, kijk voor meer informatie, diverse arrangementen en prijzen op de website van Mas Montbrió BelvédèreMas Montbrió Belvédère staat voor rust, ruimte, een unieke plek en verder alle comfort die u zich maar kunt wensen. De eigenaren heten u van harte welkom.