dinsdag 11 januari 2022

Kleinschalige accommodaties Costa Blanca





1. Casa Pietsa is een droomvilla, geschikt voor maximaal 6 personen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldige ontspannen vakantie in een mooie omgeving. De villa is gelegen op zo'n 3 km van het gezellige centrum van Moraira. Een prachtig zwembad, een groot en ruim terras (ruim 190m 2), bbq, natuurlijk gratis Wifi en sateliet TV met Nederlandse zenders. Geniet van uw welverdiende onvergetelijke vakantie aan de Costa Blanca in alle rust, het enige wat u hoort is een zacht briesje en de vogeltjes. In Casa Pietsa waant u zich als ... .. ......


Naar de website van de accommodatie.




2. Casa Bopajo is een gezellige luxueuze vakantievilla met modern comfort, waaronder een verwarmd privé zwembad en veel meer.  In dit vakantiehuis is werkelijk alles aanwezig om optimaal te genieten. Casa Bopajo is een ruime, recent gerenoveerde vakantiewoning in een doodlopende straat met heel veel privacy. Geschikt voor 8 à 10 personen en gelegen in het mooie vissersdorpje Moraira tussen Javea en Calpe.
Geniet in luxe met het gezin, familie of vrienden van een gezellige vakantie aan de Costa Blanca. Natuurlijk is wifi aanwezig en kunt u uw favorietie programma's volgen op TV- Vlaanderen).

Naar de website van de accommodatie.



3. Casa Duende is een mooie villa in fincastijl, gelegen net buiten het typisch Spaanse dorpje Benitachell, te midden van boomgaarden en wijnvelden. Casa Duende is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een privé zwembad. Als u geniet van buiten leven en van rust, sfeer en stilte houdt, dan heeft u uw vakantiebestemming gevonden!  
U zit hier volkomen vrij en heeft volledige privacy maar binnen enkele minuten bent u in het centrum en op het strand van het dorp.

Naar de website van de accommodatie.


4. Casa Verde is een riante en zeer luxe vrijstaande villa met inpandig guesthouse, gelegen op het golfresort Bonalba, ca. 15 km verwijderd van Alicante. Vanuit de ruime serre kijkt u heerlijk uit op de golfbaan. Het clubhuis en het Spa/Wellness Center bevinden zich op nog geen 100 meter van de woning. Bij de woning vindt u meerdere terrassen met nieuwe lounge sets, zitjes en ligbedden. Uitkijken over de golfbaan kan, lekker zonnen met volledige privacy kan ook. Op het besloten deel van het terras bevindt zich vanaf maart 2018 een heerlijk privé zwembad. Op het terras vindt u verder een barbecue, draaispit, douche, buitenkeuken en gevarieerde beplanting. De woning, met in totaal tien slaapplaatsen is bij uitstek geschikt om lekker met vrienden of familie vakantie te vieren. 

Naar de website van de accommodatie.



5. Villa Amalia, in dit splinternieuwe complex (bekend van de RTL 4-programma’s Way of Living en Housevision) worden enkele woningen te huur aangeboden. Villa Amalia is gelegen in de vooraanstaande (villa)wijk La Veleta in het zuiden van Torrevieja. De zee vindt u op 200 meter afstand en het dichtstbij gelegen brede, witte zandstrand is Playa de los Náufragos op 800 meter afstand. De luxe woningen beschikken over een woonkamer, twee slaapkamers, twee badkamers met vloerverwarming, een veranda/porch (benedenwoningen) of een balkon én dakterras (bovenwoningen), een volledig ingerichte keuken, tv, climate control (zowel warme als koude lucht door het gehele appartement) en een wasmachine.

Naar de website van de accommodatie.



6. Casa Orbeta in Orba is meer dan een bed and breakfast. Het is een gastenverblijf waar u in alle rust en ontspanning kunt genieten van de heerlijke omgeving. Eddy en Nancy (ook bekend van restaurant Bitterpeeën te Antwerpen) ontvangen u graag en zorgen er voor dat u niets tekort komt. Casa Orbeta telt 5 gastenverblijven op het domein van 4000m². Elk met een eigen airco, badkamer en gratis WiFi.
Casa Orbeta bevindt zich in een van de gezondste klimaten in Europa en dat kunt u voelen! Het is hier goed weer vanaf maart tot en met oktober. En zelfs in de winter is het hier nog aangenaam.

Naar de website van de accommodatie.


7. La Guinda del Pastel is in december 2016 opgeleverd. De villa is afgewerkt met duurzame materialen en is van alle luxe en comfort voorzien. De villa is volledig omheind. Entree d.m.v. een electrische schuifpoort met zeer ruime oprit en carport geschikt in totaliteit voor drie auto's.
De beplanting in en rondom de tuin is kindvriendelijk. Het is o.a. voorzien van ruim 650m2 gras inclusief verschillende (fruit)bomen en mooie ligstoelen. Tevens is er een groot terras van 125m2 welke bereikbaar is vanuit de woonkamer en de tuin. Op het terras een luxe eethoek en een prachtige loungeset. Tevens is de mogelijkheid er om de buitenkeuken met aanwezige Big Green Egg te gebruiken. Het grote zwembad ( 25 x 10 ) en de twee tennisbanen zijn te bereiken vanaf de tuin. Speeltuin voor kinderen is direct naast het zwembad aanwezig.
Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over de skyline van Benidorm.

Naar de website van de accommodatie.



8. Casa Mimosa bevindt zich op het (kleinschalige) bungalowpark Palmera Park op 600 meter afstand van strand en zee. De woning is gelegen aan de rand van een klein park in een sfeervol aangelegde grote tuin met zwembad en vanaf de woning is er volop uitzicht op de bergen. 
Dénia  is een wat grotere toeristenplaats dat ligt op ruim 10 kilometer van het park. Dichterbij zijn nog een aantal kleiner plaatsen zoals El Vergel en Oliva (beiden op ruim 5 kilometer). Zowel Alicante als Valencia zijn zo’n 90 kilometer verwijderd van het park. 
De woning is geschikt voor maximaal 5 personen.

Naar de de website van de accommodatie.



9. De ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in Castell de Castells is Finca Sur Place
Het vakantiehuis biedt onderdak aan 12 personen. Het domein is gelegen aan het bekende natuurpark " Petracos"  nabij Xalon en Benigembla. Hier kunt u tot rust komen tussen de citrusbomen. Ideaal voor de gevorderde fietser of wandelaar.

Naar de website van de accommodatie.



10. Casa California is een modern ingerichte villa in een mooi gelegen woonwijk van Moraira met een vrij uitzicht op wijngaarden en uitzicht op de Middellandse zee.
Het huis ligt in een rustige wijk, aan een doodlopende weg, met bijna geen verkeer. De luxe villa is ingericht voor 6 personen.

Naar de website van de accommodatie.



11. Avalancha de Reposo is een luxe vakantiewoning gelegen in de Hondón-vallei, in het prachtige achterland van de Costa Blanca.  Een half uurtje rijden van de luchthaven Alicante en u bent in La Canalosa, een heel klein Spaans dorpje, gelegen tussen de twee grotere dorpen Hondón de las Nieves en Hondón de los Frailes. Verstopt in het groen van wijngaarden, neergevlijd tegen een heuvelhelling en uitkijkend over de amandel bomen ligt dit vakantie- en winterverblijf voor maximaal 10 personen.

Naar de website van de accommodatie.



12. Penthouse La Fontana ligt in Algorfa. Dit dorp ligt vlakbij de kust en is nog zeer authentiek. Heeft u zin in een onverstoorde vakantie aan de Costa Blanca, dan zit u hier meer dan goed! Het penthouse is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers, ieder met 2 slaapplaatsen. Het penthouse beschikt over alle luxe. Algorfa is een rustige plek om een heerlijke ontspannen vakantie te houden en om uw batterijen weer op te laden.

Naar de website van de accommodatie.