dinsdag 14 november 2017

Casa Bopajo vakantievilla Moraira Costa Blanca

Casa Bopajo is een gezellige luxueuze vakantievilla met modern comfort, waaronder een verwarmd privé zwembad, vele terassen en veel meer.  In dit vakantiehuis is werkelijk alles aanwezig om optimaal te genieten. Casa Bopajo is een ruime, recent gerenoveerde vakantiewoning in een doodlopende straat met heel veel privacy. Geschikt voor 8 à 10 personen en gelegen in het mooie vissersdorpje Moraira tussen Javea en Calpe.
Geniet in luxe met het gezin, familie of vrienden van een gezellige vakantie aan de Costa Blanca. Natuurlijk is wifi aanwezig en kunt u uw favorietie programma's volgen op TV- Vlaanderen).

Caso Bopajo beschikt over 4 slaapkamers met airco, 2 badkamers een volledig ingerichte keuken en woonkamer. Veel plaatsen om te relaxen op ligbedden en in de lounge. Meer informatie over de indeling van villa Casa Bopajo vindt u op de website.

Moraira is een mooie, vredige kustplaats in het zuidoosten van Spanje, aan de Costa Blanca.

Dit stuk kust is vooral bekend om zijn fantastische stranden, vandaar de naam 'witte kust', hier vindt u kilometers fijn, wit zand, ideaal om te loungen en te zonnebaden.
Moraira heeft 4 blauwevlagstranden en langs de kustlijn veel idyllische baaitjes die ‘calas’ genoemd worden. Het dorpje met gemoedelijke sfeer heeft zijn bijnaam ‘het Saint-Tropez van Spanje’ niet gestolen. Weinig hotels, geen hoogbouw, geen massatoerisme… het is heerlijk vertoeven op één van de vele terrasjes in het centrum of aan de haven.

Het gebied is vooral populair bij gezinnen, want er zijn genoeg interessante dingen om te zien en te doen en veel entertainment voor jong en oud. Als u eenmaal een bezoek heeft gebracht aan Moraira bent u verkocht en komt u graag het volgend jaar terug.

Moraira is nog steeds een van de meest ongerepte badplaatsen aan de Costa Blanca, met 8 km aan prachtige kustlijn en bergen op de achtergrond.

In het centrum van Moraira vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. Er zijn veel kleine bars, leuke cafés, bankfilialen, restaurants en winkels.

De gastronomie van Moraira.
Moraira heeft veel goede restaurants en niemand hoeft hongerig naar bed te gaan. Van kleine tapasbars tot grote, internationale restaurants, hier vindt u alles!  Durf eens de lokale specialiteiten te proeven, u zult er geen spijt van krijgen.

Hoe kunt u Moraira bereiken?

Moraira ligt ongeveer 80 km ten noorden van Alicante en ongeveer 110 km ten zuiden van Valencia, door deze perfecte ligging heeft u de keuze uit twee grote luchthavens en kunt u op zoek gaan naar de goedkoopste tickets en de beste vluchttijden, de rit naar Moraira duurt ongeveer 50 minuten vanaf beide luchthavens.

Naar de website van Casa Bopajo.