maandag 10 februari 2020

Casa Los Dos vakantie Cómpeta Andalusië

Casa Los Dos is de ideale plek voor een vakantie in Andalusië. De Bed & Breakfast staat op het platteland van Cómpeta, een oase van rust en een uitvalsbasis voor diverse activiteiten in de omgeving.
Als u even totaal tot rust wilt komen en wilt genieten van een uitgebreid ontbijt op het terras bent u bij Casa Los Dos aan het goede adres. Maar ook als u wat meer van de omgeving wilt zien en diverse sportieve activiteiten wilt ondernemen is Casa Los Dos de ideale plek.
De ruime kamers zijn met zorg ingericht en beschikken over comfortabele bedden van Europees formaat (1.80 x 2.00m). De kamers hebben een eigen badkamer. Vanaf de terrassen heeft u uitzicht over de olijfboomgaarden, met druivenstruiken begroeide berghellingen en de zee.

Cómpeta is een mooie bestemming voor mensen die in hun vakantie van cultuur, rust en natuur houden. Het is een typisch Andalusisch wit bergdorp, op 55km afstand van Málaga en 18 km van de kust, waar oude tradities in ere worden gehouden. Het ligt in de regio Axarquia op 636 meter hoogte, aan de voet van de Sierra Almijara y Tejeda.

Cómpeta heeft dan ook diverse voorzieningen, zo zijn er meerdere pinautomaten, banken, verschillende kleinere supermarkten, winkel met locale artisanale producten, apotheken, een ambulancepost die 7 dagen per week 24 uur per dag bemand is en een groot gemeentelijk zwembad. Het dorp heeft veel barretjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten op hun gezellige terrasjes.

Cómpeta staat bekend om de Moscatel wijn, er zijn dan ook diverse bodega's en in het plaatselijke museum ziet u meer over de geschiedenis van het dorp. Gedurende het jaar zijn er zowel in Cómpeta als in de omliggende dorpen feesten ter ere van de beschermheiligen en de lokale producten, de Noche del Vino (nacht van de wijn) op 15 augustus is het bekendste feest in de regio.

Het natuurpark is een geliefde plek voor wandelaars, paardrijders en fietsers. In het dorp zijn twee bedrijven die diverse excursies in de omgeving verzorgen.

Casa Los Dos is daarom een ideale locatie om verschillende activiteiten te ondernemen en ´s avonds terug te keren in een oase van rust. In samenwerking met Smart Holidays Andalusie en Sunshine Tours Andalusie biedt Casa Los Dos diverse excursies aan. 

Overwinteren in Andalusië en tegelijkertijd verblijven in een Bed&Breakfast. Dat is allemaal mogelijk bij Casa Los Dos. U krijgt elke morgen een vers ontbijt met brood, confituren, yoghurt, kaas en vleeswaren.
Casa Los Dos is gelegen op het platteland van Cómpeta met prachtige vergezichten en een ideale serene rust. Zeer geschikt om helemaal tot rust te komen, muziek of een boek te schrijven, wandelen of toeren met de motorfiets.

Casa Los Dos heeft 4 kamers die allemaal luxueus zijn ingericht en voorzien zijn van verwarming in de badkamer en kamer. Er is een gezamenlijke ruimte in ons huis, waar het ontbijt wordt geserveerd, maar waar U ook op uw gemak kunt luisteren naar muziek, tv kijken of rustig in een boek lezen. Tevens is er de mogelijkheid om ’s avonds mee te eten, voor twee avonden per week.

Wilt u net als de eigenaren Erik en Ad genieten van het rustige en goede leven in Andalusië, u vindt hier meer informatie, foto's en prijzen.