zaterdag 27 oktober 2018

Villa San Roque een klein paradijs aan de Costa de la Luz

Villa San Roque een klein paradijs aan de Costa de la Luz, is gelegen in Roche. Een moderne urbanisatie tussen de kuststeden Novo Sancti Petri en Conil de la Frontera. Het ligt ongeveer 15 km ten noordwesten van Conil.
Villa San Roque ligt middenin een groen domein met exclusieve villa’s, met mogelijkheden tot tennis, golf, fitness, een kindertuin, een avonturenpark, …  De vakantiewoning ligt op wandelafstand van een prachtig wit strand, tussen de pittoreske dorpen van Conil en Chiclana.

Eigenaars Piere en Isabel zijn ervan overtuigd dat u net zoals hen dit stukje Andalusië zullen weten te appreciëren, evenals de nabijgelegen steden en dorpen zoals Cadiz, Jerez, Medina Sidonia, Vejer de la Frontera, Puerto de Sanfa Maria, Sanlucar de Barameda en last but not least Sevilla op amper 45 minuten van Roche.

Verhuur in zijn geheel tijdens de zomermaanden, en in B&B-formule vanaf oktober tot het einde van het voorjaar.
Villa San Roque heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers, mooie living room, open keuken, open haard en airco.

Roche
Torre del Puerco, een 19e-eeuwse kustverdedigingstoren, markeert de noordelijke grens van Roche, en het zuidelijke punt is Cabo Roche, of Calas de Roche, een reeks rode kliffen die vele kleine baaien (calas) beschutten. Enigszins lastige toegang, lange, steile trappen naar het strand  betekent dat ze minder druk zijn in de zomermaanden. Parkeren is mogelijk op de lokale weg en toegang tot de top van het kliffen pad dat wandelaars en fietsers gebruiken. De afgelegen locatie van de Calas de Roche betekent dat ze ook populair zijn bij naturisten.
Beginnend vanaf het einde van Conil vindt u de volgende baaien: Cala Tio Juan de Medina, Cala del Pato, Cala del Frailecillo, Cala del Aspero en Cala Encendida.

Wilt u ook heerlijk vertoeven aan de Costa de la Luz,  Piere en Isabel zullen u hartelijk ontvangen in Villa San Roque. Kijk op de website voor meer info, ligging, beschikbaarheid en prijzen.