woensdag 28 februari 2018

Finca Sur Place prachtige villa in Castell de Castells

De ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in Castell de Castells is Finca Sur Place
Het vakantiehuis biedt onderdak aan 12 personen. Het domein is gelegen aan het bekende natuurpark " Petracos" nabij Xalon en Benigembla. Hier kunt u tot rust komen tussen de citrusbomen. Ideaal voor de gevorderde fietser of wandelaar.

Prachtige, afgelegen villa met zwembad in een idyllische omgeving met veel natuur. Ideaal voor de sportievelingen en families. Op een halfuurtje van het strand met vele gezellige dorpjes omringd. Geen massatoerisme. Finca Sur Place beschikt over 6 slaapkamers, 3 badkamers en natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van wifi. De eigenaren Nancy en Patrick zijn afkomstig uit het Belgische Wijnegem. Service schrijven zij met een hoofdletter S. Bij hun afwezigheid, kunt u met vragen terecht bij de conciërge, die u ook van allerlei tips zal voorzien.

U vindt Finca Sur Place in Castell de Castells. Het dorp wordt omringd door bergen hoog in het Spaanse "Marina Alta" -gebied. Binnen enkele minuten na het verlaten van Finca Sur Place, bevindt u zich op enkele van de beste mountainbike routes die Spanje kan aanbieden. Afgezien van een vreemde herder en olijfboer zult u alleen prachtige landschappen aan u voorbij zien trekken.

Het vredige dorpje Castell de Castells ligt verscholen in de bergen, 30 km verwijderd van de drukte van de Middellandse Zeekust (Costa Blanca).  Het ligt op het Iberisch schiereiland tussen Alicante in het zuiden en Valencia in het noorden. De ruige kalksteenbergen, die een driehoek vormen rond het dorp, reiken tot meer dan 1500 meter en zijn doorsneden met oude Mozarabische paden en droge rivierbeddingen.


Castell de Castells wordt zoals hierboven reeds genoemd omringd door bergketens en is daarmee de perfecte uitvalsbasis om op pad te gaan voor uw wandelingen. Veel wandelingen starten vanuit het dorp zelf, terwijl andere een korte rit vereisen in een comfortabele minibus. In dit adembenemend mooie kalksteenlandschap kunt u stoppen, om te kijken naar oude grotten, Moorse ijshuizen en verwoeste nederzettingen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u genieten van een heerlijke ontspannen of actieve vakantie in de bergen, waarbij u slechts 30 km van het strand bent, kijk dan snel op de website van Finca Sur Place voor meer informatie, foto's en contact mogelijkheden.