zondag 11 februari 2018

Casa Orbeta rust en ontspanning in Orba

Sinds april 2013 is Casa Orbeta meer dan een bed and breakfast. Het is een gastenverblijf waar u in alle rust en ontspanning kunt genieten van de heerlijke omgeving. Eddy en Nancy (ook bekend van restaurant Bitterpeeën te Antwerpen) ontvangen u graag en zorgen er voor dat u niets tekort komt.
Casa Orbeta telt 5 gastenverblijven op het domein van 4000m². Elk met een eigen airco, badkamer en gratis WiFi.
Dankzij de persoonlijke aanpak van Eddy en Nancy voelt u zich direct thuis en kunt u volop genieten!
U komt naar Casa Orbeta voor rust, ontspanning en vooral om te genieten, maar ook de sportieve fietser of moto-liefhebber haalt hier zijn hartje op!
Casa Orbeta bevindt zich in een van de gezondste klimaten in Europa en dat kunt u voelen! Het is hier goed weer vanaf maart tot en met oktober en zelfs in de winter is het hier nog aangenaam.

Natuurlijk kunt in Casa Orbeta uitrusten, ontspannen en prima ontsnappen aan de dagelijkse stress. Binnen het domein is er een verwarmd zwembad van 10 x 4 m beschikbaar, waar u heerlijk kunt zonnebaden. Indien u liever in de schaduw verblijft, kunt u een plekje zoeken onder het overdekte terras.

De actieve vakantieganger kan ook volop genieten tijdens het verblijf in Casa Orbeta en heeft diverse mogelijkheden om actief te zijn.

Fietsvakantie
Casa Orbeta bevindt zich aan het parcours van de Vuelta, in de omgeving van de befaamde Col de Rates. Professionele wielerploegen trainen en passeren op 200 meter van Casa Orbeta. Wielertoeristen zijn van harte welkom, neem contact op er zijn diverse arrangementen mogelijk.

Motorvakantie
Motorrijders zullen versteld staan van de prachtige omgeving. Transport vanuit België kan geregeld worden. Georganiseerde toertochten zijn ook mogelijk.

Wandelvakantie
Van september tot mei is er een uitstekend wandel klimaat in deze prachtige omgeving. Geniet van het mooie uitzicht en de adembenemende fauna & flora.

U zal zich niet vervelen ondanks de rustige ligging is er in de nabije omgeving een waaier van diverse mogelijkheden.
Op wandelafstand is er het pittoreske dorp met verschillende restaurants, tapasbars. Als u het echte authentieke Spanje wilt ervaren bent u hier op de juiste locatie. De vriendelijke bevolking en de gezellige pleintjes kenmerken het mediterrane leven. Verder is er een bushalte naar o.a. Ondara waar zich een grote Shopping Mall bevindt.
Wandelaars en fietsers komen hier aan hun trekken met verschillende uitgestippelde routes. Casa Orbeta ligt op 17km van Denia.
Denia is ook populair bij overwinteraars dankzij het aangename klimaat. Hier is er voor ieders wat wils, surfen, duiken, waterskiën, zeilen, bootverhuur, waterscooters, vissen, tennissen, paardrijden, 2 golfterreinen, bergwandelingen en ga zo maar door.

Tevens kunt u vanuit Denia een dagtrip maken naar Ibiza of Formentera, dankzij de snelle catamaran ferry.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook genieten van een ongedwongen vakantie en de persoonlijke gastvrije aanpak van Eddy en Nancy, in Casa Orbeta zult u zich direct thuis voelen. Voor meer informatie en prijzen kijk op de website van Casa Orbeta.

Casa Orbeta is goed bereikbaar via de luchthaven van Alicante (100km) of Valencia (90 km), waarbij u tegen betaling gebruik kunt maken van de haal- en brengservice.