zondag 4 februari 2018

Villa Deseada geniet van rust en gastvrijheid in Baños de Vilo

Villa Deseada is een authentieke dorpswoning, gelegen in het idyllisch Spaanse dorpje Baños de Vilo, op slechts 55 minuten van het vliegveld van Malaga. Het dorp is bekend om zijn geneeskrachtige zwavelbaden, mooie vergezichten en omringd door verschillende gebergten op 550 meter hoogte en 2,5 kilometer van het gezellige dorp Periana.
Teruggekomen van een dagje uit, kunt u in alle rust, onder het genot van een hapje en een drankje, nagenieten in de gastenlounge of op het gezellig ingerichte dakterras met jacuzzi met uitzicht over de olijfboomgaarden. Wilt u echt relaxen, dan kunt u tegen vergoeding, gebruik maken van de wellnessmassage. De volgende ochtend verzorgen de eigenaren Esther en Theo een uitgebreid ontbijt met verse producten, fruit en drie avonden per week een 3-gangendiner. Villa Deseada heeft gratis Wifi en gratis parkeergelegenheid.

Villa Deseada heeft in totaal 4 tweepersoons gastenkamers die allen beschikken over een eigen badkamer en toilet. De badkamers zijn voorzien van de nodige badhanddoeken. De kamers zijn sfeervol ingericht met comfortabele boxspringbedden en voorzien van beddengoed.

Twee kamers hebben een tweepersoonsbed en twee kamers hebben de mogelijkheid van twee éénpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.
De vierde kamer bevindt zich op de benedenverdieping en heeft een eigen terras en zitje. 
De sfeervol ingerichte gastenlounge is voorzien van een zithoek, eethoek, boeken en tijdschriften, gezelschapsspelletjes en een flatscreen TV inclusief o.a Nederlandse zenders. Voor de koelere dagen is er een houtkachel die de gastenlounge heerlijk verwarmt. Vanuit de gastenlounge heeft u direct toegang tot de gemeenschappelijke keuken voorzien van de Honestybar, koffiezetapparaat en waterkoker.

Het gezellige en gedeeltelijk overdekte dakterras is direct toegankelijk vanuit de gastenlounge. Op het dakterras kunt u heerlijk relaxen in de jacuzzi of op de loungeset met uitzicht over de olijfgaarden waar u na kunt genieten van de dag of gezellig samen zijn met de andere gasten. Op het dakterras wordt ochtends het ontbijt en ’s avonds het diner met zicht op de zonsop- en zonsondergang geserveerd.

Heerlijk ontspannen kunt u op het dakterras in de 5 persoons Jacuzzi met 32 jet- en airstreams, aroma- en lichttherapie.

Villa Deseada ligt in het idyllische dorpje Baños de Vilo met zijn Moorse geneeskrachtige zwavelbaden gelegen in Axarquía en onderdeel van de gemeente Periana. Een prachtig uitgestrekt gebied van mooie uitzichten met perzikbomen, olijfbomen en amandelbomen omringd door gebergten. Een mooi gebied om te wandelen en te mountainbiken in de prachtige natuurparken Montes de Malaga, Sierra Tejeda, Almijara y Alhama en het milde klimaat maakt het extra aantrekkelijk om er het hele jaar op uit trekken en hiervan te genieten.

Van december tot en met maart is het zelfs mogelijk om in de ochtend te skiën in de Sierra Nevada en om in de middag bij terugkomst te genieten van zon, zee en strand.

Natuurliefhebbers kunnen volop genieten in dit gebied met zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden en zijn witte dorpjes en oude ruïnes. De kustplaatsen zoals Torre del Mar en Torrox liggen op slechts 30 minuten rijafstand. Malaga is een bruisende stad voor wie van shoppen houdt maar ook voor de cultuurliefhebbers heeft deze stad veel te bieden zoals musea, geboortehuis Picasso, kunstgaleries, restaurants, tapas bars, winkels of de Moorse vesting met kasteel Alcazaba en de bekende feria's (feesten).

Villa Deseada is dé perfecte uitvalbasis om alle hoogtepunten van deze mooie omgeving met witte dorpen te ontdekken.
Stedentrips voor de cultuurliefhebber zoals Malaga, Granada, Cordoba en Sevilla.
Wandel- en fietsmogelijkheden voor de actieve vakantieganger in de diverse natuurparken en gebergten.
Watersport op het meer van Viñuela op 15 minuten rijden.
Mooie routes langs de authentieke witte bergdorpjes.
rachtige kustplaatsen voor zon, zee en strand op slechts 30 minuten rijden zoals Torre del Mar, Torrox of Velez Malaga.
ets verder ligt Nerja en is naast een kustplaats ook een mooie plaats voor de Chillarwalk, Balcon de Europa, de druipsteengrotten (Cuevas de Nerja) en verschillende watersporten.

Esther & Theo, zullen u gastvrij ontvangen in Villa Deseada en deelgenoot maken van het prachtige Andalusië en het mooie Andalusische leven.  Andalusië heeft hun hart gestolen om de prachtige natuur, cultuur, milde klimaat en natuurlijk de gastvrijheid die zij ervaren in hun dorp Baños de Vilo en omgeving. 

Bent u nieuwsgierig geworden, kijk dan op de website van Villa Deseada, hier vindt u meer informatie, prijzen en kunt u direct reserveren.