dinsdag 21 november 2017

Casa Pietsa droomvilla Moraira Costa Blanca



In Casa Pietsa worden al u vakantiedromen waarheid. De villa is gelegen op zon 3 km van het gezellige centrum van Moraira aan de Costa Blanca. In Casa Pietsa kunt u genieten van de mooie omgeving, het prachtige zwembad en ontspannen op het grote terras.

De gezellig ingerichte casa voor maximaal 6 personen (en eventueel een baby), heeft de volgende voorzieningen:
Master bedroom, voorzien van een 160 x 200 cm bed (nieuw matras).
Twee 2- persoons kamers, met elk twee nieuwe eenpersoonsbedden (90 x 200 cm).
Alle slaapkamers zijn voorzien van airco (warm en koud) en ruim ingebouwde kastruimte.
Camping bedje en kinderstoel. 
Twee nieuwe badkamers met toilet en ruime douche. De badkamers zijn voorzien van infrarood radiatoren. HIFI-installatie en satelliet-TV met Nederlandse zenders.  De woonkamer is voorzien van airco warm/koud, zeker voor de overwinteraars is deze een enorm pluspunt.
Gratis Wifi.
Compleet ingerichte keuken met daarin o.a. een koel/ vrieskast, magnetron, gasfornuis met oven, een vaatwasser, koffiezet apparaat, Senseo, broodrooster en waterkoker.
Ramen zijn allemaal voorzien van horren en in de slaapkamers bovendien van sfeervolle luiken.
Zeer groot betegeld buitenterras (ruim 190 m 2) met een open en een dichte naya, een privé zwembad en een buitendouche.
Een 6-persoons royale eet set, een mooie loungeset met een schaduwdoek en 4  ligbedden. Verder nog diverse kunststof stoelen en parasols en eveneens een geweldige BBQ en zithoek.

Zoals u zojuist heeft kunnen lezen, zal het u in Casa Pietsa aan niets ontbreken. Geniet van uw welverdiende onvergetelijke vakantie aan de Costa Blanca in alle rust, het enige wat u hoort is een zacht briesje en de vogeltjes. In Casa Pietsa waant u zich als ... .. ......

Wat kunt u doen in Moraira en omgeving ?
Moraira is een mooie, vredige kustplaats in het zuidoosten van Spanje, aan de Costa Blanca.
Dit stuk kust is vooral bekend om zijn fantastische stranden, vandaar de naam 'witte kust', hier vindt u kilometers fijn, wit zand, ideaal om te loungen en te zonnebaden.
Het gebied is vooral populair bij gezinnen, want er zijn genoeg interessante dingen om te zien en te doen en veel entertainment voor jong en oud. Als u eenmaal een bezoek heeft gebracht aan Moraira bent u verkocht en komt u graag het volgend jaar terug.

Moraira is het juiste adres voor knusse winkelstraatjes, leuke terrasjes en mooie stranden.
Het kleine strand (bij El Portet) is een fraaie plek om te snorkelen. 
De golfliefhebbers onder ons kunnen op slechts 3 kilometer afstand terecht bij Club Ifach.

Bent u op zoek naar wat meer drukte en vertier, breng dan eens een bezoek aan Calpe, op zo'n 14 km van Moraira, maar ook Xabia (Javea) en Denia zijn een bezoekje waard. Xabia heeft een gezellige boulevard met tal van winkeltjes en eettentjes, waar het ook ’s avonds erg vermakelijk is. Benidorm ligt op 38 km afstand en ook op nog geen 40 km van onze Casa vandaan, ligt een dorpje genaamd Callosa d’En Sarrià. In het natuurpark aldaar, kunt u de fantastisch mooie watervallen van Algar bezichtigen, u kunt er zelfs heerlijk zwemmen  Het natuurwater is koud maar vooral in de zomer, zeer verfrissend. Dit park is niet alleen voor de toeristen, ook de lokale bevolking komt erg graag naar de watervallen van Algar om heerlijk te zwemmen in deze natuurlijke zwembaden. Natuurlijk mag een bezoek aan het dorpje Guadalest (52 km) vanwege het gelijknamige kasteel niet op uw programma ontbreken.

Hoe kunt u Moraira bereiken?
Moraira ligt ongeveer 80 km ten noorden van Alicante en ongeveer 110 km ten zuiden van Valencia, door deze perfecte ligging heeft u de keuze uit twee grote luchthavens en kunt u op zoek gaan naar de goedkoopste tickets en de beste vluchttijden, de rit naar Moraira duurt ongeveer 50 minuten vanaf beide luchthavens.

Wilt u ook genieten van een ongedwongen vakantie aan de Costa Blanca, kijk dan snel op de website van Casa Pietsa.